Tanja Råman

Minä olen Pohjois-Suomessa työskentelevä kranio-sakraaliterapeutti.

Kouluttauduin alunperin tanssijaksi ja työskentelin tanssija/koreografina sekä soveltavien tanssitieteiden asiantuntijana Britanniassa 15 vuoden ajan ennen opiskeluani terapeutiksi College of Cranio-Sacral Therapyssa Lontoossa vuonna 2011. Uskon, että tanssitaustani tuo terapeutin työhöni syvää kehon ja mielen yhteyden ymmärtämistä ja asiantuntevaa opastusta. Voit lukea enemmän tanssityöstäni TaikaBox sivuilta.

Muutin takaisin Suomeen kesällä 2015 ja työskentelin kranio-sakraaliterapeuttina NEO Eheä Olossa Oulussa noin vuoden ennen kuin aloitin oman kotiklinikkani Varjakassa.

Kranio-sakraaliterapia

Kranio-sakraaliterapia on hellävarainen ja kokonaisvaltainen kehoterapia muoto, joka ottaa huomioon koko ihmisen fyysisenä, henkisenä, emotionaalisena ja hengellisenä kokonaisuutena. Kranio-sakraaliterapia sai alkunsa kraniaali osteopatiasta 1900-luvun alkupuolella, mutta on sittemmin kehittynyt omaksi hoito muodoksi.

Kranio-sakraaliterapeutteja löytyy nykyään lähes joka puolelta maailmaa. Jokaisella terapeutilla on oma hoitotapansa, mutta perimmäiset lähtökohdat ovat suunnilleen samat. Terapeutti pyrkii kuuntelemaan potilasta koko olemuksellaan ja tukemaan hänen sisäistä paranemisprosessiaan.

"Natural forces within us are the true healers of disease"

Hippocrates